Η ιστορία της Harnn

 Εμπνευσμένη από την Ασιατική κουλτούρα, η φιλοσοφία του Οίκου HARNN πρεσβεύει την πίστη ότι η φυσική λάμψη επιτυγχάνεται μέσω της ισορροπίας του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος.

Tα φυσικά εκχυλίσματα βοτανών του Οίκου HARNN και η ολιστική προσέγγιση στη χαλάρωση και στην ηρεμία, συνδυάζονται ώστε να εξουδετερώσουν το στρες της καθημερινής ζωής.

Για όσους έχουν αφιερωθεί στο να βρίσκουν φυσική ισορροπία και ευεξία, τα προϊόντα του Οίκου HARNN παρέχουν πρόσβαση στην τέλεια ισορροπία σώματος και πνεύματος.

Η πρώτη συλλογή προϊόντων του Οίκου HARNN – σαπούνια από φυσικό λάδι ρυζιού Bran – κέρδισε από νωρίς την λατρεία του κοινού, αφού πρόβαλλε μια μοναδική μείξη από παραδοσιακά Ασιατικά βότανα, μπαχαρικά και κόκκους ρυζιού τα οποία απέδειξαν ότι μαλακώνουν το δέρμα και παρέχουν πολλά δερματολογικά οφέλη. Επίσης τα προϊόντα διαθέτουν μια μοναδική αισθητική και design.

Ένα συστατικό, βάση για σχεδόν όλα τα προϊόντα του Οίκου HARNN το οποίο αφήνει την υπογραφή του, είναι το λάδι από το ρύζι Bran.Αυτό το εντελώς φυσικό λάδι παρέχει αντιοξειδωτικά από 3 φυσικές βιταμίνες όπως (τοκοφερόλη, τοκοτριενόλη και oryzanol).

Άλλα ενεργά συστατικά κοινά σε προϊόντα του Οίκου HARNN όπως το λεμονόχορτο, το ρόδι και το μαύρο τσάι έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες.

Η ισορροπημένη και μοντέρνα συσκευασία του Οίκου HARNN είναι επίσης εμπνευσμένη από την Ασιατική κουλτούρα. Η συσκευασία του Οίκου HARNN είναι βραβευμένη γιατί είναι χειροποίητη από φυσικά υλικά όπως μπαμπού, καλάμι και υάκινθο και έκτος από δημιουργική και φιλική προς το περιβάλλον,είναι και συλλεκτική. Τα καταστήματα του Οίκου HARNN είναι σχεδιασμένα σαν παραδοσιακά φαρμακεία βοτανών της Ασίας και αντανακλούν μια γαλήνια και αρωματική αίσθηση ηρεμίας στους καταναλωτές.

Η ολοκληρωτική συλλογή του Οίκου HARNN από την ιδέα μέχρι την συσκευασία, δημιουργεί μια μοναδική και εξωτική σειρά προϊόντων σχεδιασμένα να αποκαθιστούν την φυσική ισορροπία ενώ ταυτόχρονα είναι ελκυστικά από ανθρώπους διάφορων ηλικιών, γενεών και τυπού δέρματος από όλο τον κόσμο.

Ο Οίκος HARNN δημιουργήθηκε το 1999 και έχει ήδη γίνει ηγετικός στο είδος του με καταστήματα σε 22 χώρες. Για να επισκεφθείτε τα καταστήματα του Οίκου HARNN καθώς και τα HERITAGE SPA κάπου κοντά σας επισκεφθείτε την ιστοσελιδα μας στο www.harnn.gr.